50 Plus Match Review

Onder senioren dating in Nederland is 50 Plus Match een waar begrip. Veruit de grootste en overladen met prijzen, ze zijn zelfs door het programma Kassa van de Vara bekroond als de beste dating site voor 50 plussers.

In tegenstelling tot andere sites kan je hier al met een gratis lidmaatschap berichtjes sturen naar andere leden. Oftewel je hoeft het om de kosten niet te laten. Sinds kort hebben ze ook Things2Share uitgebracht wat eigenlijk een soort van blog functie is waarmee je andere geiïnteresseerden kunt bereiken, toch weer een leuke extra ten opzichte van andere sites.

Omdat de website zich op een specifieke doelgroep richt (50 plussers), een goede reputatie heeft wat betreft veiligheid en betrouwbaarheid is dit wat ons betreft de beste site voor mensnen van 50 jaar en ouder die graag een nieuwe liefde of vriendschap willen vinden.

50 Plus Match login scherm

Voordelen en nadelen van 50 Plus Match

Voordelen

 • Geheel gratis inschrijven
 • Handmatige controle van profielen
 • Als beste getest door o.a. Vara's Kassa
 • Winnaar van de Thuiswinkel Awards
 • Ledenbase van uitsluitend 50 plussers
 • 99% van de leden beveelt hen aan
 • Sinds kort is er ook een app beschikbaar

Nadelen

 • Betaald abonnement is best duur als je het per maand wil opzeggen
 • Vrij weinig leden onder de 50, dus als je net 50 bent dan kun je praktisch alleen maar oudere leden daten

Wat zijn de kosten voor een lidmaatschap

Op het moment van schrijven kan je gratis lid worden en heb je daarmee de beschikking over een heleboel functies. Echter wil je gebruik maken van alle functies dan kun je ook overwegen om een betaald lidmaatschap af te nemen. De goedkoopste optie is €14,95 per maand indien je een abonnement afsluit voor 6 maanden. Indien je maandelijks wil betalen dan zijn de kosten per maand €29,95.

Is 50plusmatch veilig?

Jazeker, ze hebben een strikte privacyverklaring en gebruiken beveiligde servers om persoonlijke gegevens te beschermen. Ook controleren ze elke nieuwe gebruiker handmatig om te voorkomen dat nepprofielen worden aangemaakt. Het is echter nog steeds belangrijk om voorzichtig te zijn en uw persoonlijke informatie niet meteen te geven aan mensen die u ontmoet op de site.

Hoe kun je je abonnement opzeggen?

Allereerst moet je inloggen op jouw account bij 50plusmatch.nl, vervolgens voer je de onderstaande stappen uit:

 1. Klik op "Mijn profiel" in de bovenste menubalk
 2. Klik op "Instellingen" en vervolgens op "Lidmaatschap"
 3. Kies de optie "Abonnement stopzetten"
 4. Geef een reden voor jouw opzegging op (optioneel) en klik op "Bevestigen"

Het kan zijn dat je nog een bevestiging per e-mail ontvangt ter bevestiging van jouw opzegging. Hier moet je ook nog op bevestigen klikken anders geldt je opzegging niet.

Kortingscode

Helaas zijn er op dit moment voor zover wij weten geen kortingscodes beschikbaar, maar je kan je abonneren op de nieuwsbrief van 50PlusMatch om op de hoogte te blijven van eventuele toekomstige kortingsaanbiedingen en speciale aanbiedingen.