Gay Parship Review

Dit is een nieuwe variant van de bekende dating site Parship. Op het moment is dit de nummer 1 voor gay singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie in Nederland. Parship doet geen uitspraken over het precieze aantal leden dat ze hebben, maar onze ervaring is dat het bijzonder hoog ligt. Natuurlijk niet zo hoog als hookup apps Tinder en Grindr, maar die focussen toch op een andere doelgroep.

Uniek bij Parship is de persoonlijkheidstest die je moet afronden voordat je gematched kunt worden met andere leden. Het duurt ongeveer 15 minuten om deze in te vullen en ons geduld werd zacht gezegd op de proef gesteld, maar het was het werk zeker waard. Want de leden waar Parship ons aan probeerde te koppelen paste ook echt bij ons. Oftewel je moet even doorzetten in het begin, maar met goede reden.

inlogscherm parship voor gays

Voordelen en nadelen van Gay Parship

Voordelen

  • Focus op gay dating
  • Uistekende app die beschikbaar is voor zowel Android als iOS
  • Persoonlijkheidstest werkt écht heel goed
  • Gratis aanmelden
  • De meeste leden zijn op zoek naar een serieuze relate en zijn hoger opgeleid
  • Thuiswinkel Waarborg

Nadelen

  • Duurt lang om de persoonlijkheidstest af te ronden
  • Relatief hoge kosten voor een premium abonnement

Hoe kan ik mijn abonnement bij Gay Parship opzeggen?

Het opzeggen kan eenvoudig als gratis lid. Allereerst moet je bij Parship inloggen, vervolgens ga je naar "mijn Parship". Vanuit hier ga je naar "profielstatus" hier vind je een optie om het op te zeggen.

Heb je een betaald lidmaatschap dan maken ze het je helaas heel lastig om op te zeggen. Helaas moet je het schriftelijk opzeggen, dit kan per post, mail of telefoon. Zelf raden wij aan om contact op te nemen met support door eerst in te loggen op de website, zorg ervoor dat je dan ook een kopie hebt van het gesprek mochten ze het abonnement toch gewoon door laten lopen.

De opzegtermijn is altijd 1 maand vanaf het einde van het lidmaatschap. Hoelang het lidmaatschap duurt hangt af van de optie die je gekozen hebt toen je het abonnement bent aangegaan.