Parship Review

De online dating site Parship is één van de grootste spelers in de Nederlandse markt. Niet geheel verassend, omdat ze een succespercentage van maar liefst 38% hebben. Parship noemt zichzelf de Nederlandse datingsite voor hoger opgeleiden en heeft voornamelijk leden tussen de 30 en 55, maar iedereen is welkom bij Parship, het is echter wel wat meer bedoelt voor mensen met serieuze relatiewens dan alleen om te flirten. De vrouw-manverhouding is 51% / 49%

Voordelen en nadelen van Parship

Voordelen

  • Goede verhouding tussen mannen en vrouwen
  • Uitstekende app die beschikbaar is voor zowel Android als iOS
  • Unieke persoonlijkheidstest helpt bezoekers met het vinden van een goede date
  • 1 op de 3 leden vindt een parter
  • Meer dan 75% van de leden is ouder dan 30, oftewel veel leden die serieus op zoek zijn naar een relatie

Nadelen

  • Relatief hoge kosten

Hoe kun je je abonnement bij Parship opzeggen?

Het opzeggen van Parship kan eenvoudig als gratis lid. Allereerst moet je bij Parship inloggen, vervolgens ga je naar "mijn Parship". Vanuit hier ga je naar "profielstatus" hier vind je een optie om het op te zeggen.

Heb je een betaald lidmaatschap dan maken ze het je helaas heel lastig om op te zeggen. Helaas moet je het schriftelijk opzeggen, dit kan per post, mail of telefoon. Zelf raden wij aan om contact op te nemen met support door eerst in te loggen op de website, zorg ervoor dat je dan ook een kopie hebt van het gesprek mochten ze het abonnement toch gewoon door laten lopen.

De opzegtermijn is altijd 1 maand vanaf het einde van het lidmaatschap. Hoelang het lidmaatschap duurt hangt af van de optie die je gekozen hebt toen je het abonnement bent aangegaan.