Top 5 Dating Sites voor Lesbiennes in Nederland

Ben je lesbisch, biseksueel of zoekende dan ben je hier op de juiste plek. Doordat er zo'n groot aanbod is van dating sites speciaal voor lesbiennes hebben wij onze persoonlijke top 5 gemaakt. Wat wij hierbij meetellen zijn zaken zoals veiligheid, het aantal vrouwen dat ingeschreen staan, de kosten en de slagingskans. Met onze selectie hieronder maak je sowieso een goede keuze.


Dé datingsite voor lesbische singles!
85% van Parship's leden is 30+

(5611 stemmen)

9.4

Meer info
ribbon

Dé nr.1 in Gay Dating!

Nieuwe lesbische optie bij Elite Dating!
Zelfde strenge kwaliteitscontrole

(685 stemmen)

Veilige plek voor eerste lesbisch contact
Grootste Dating Site van NL

(2087 stemmen)

Bekend van TV!

Dating uitsluitend voor lesbiennes!
Daten zonder verplichtingen

(750 stemmen)

7.8

Meer info

Voor vrouwen die zoekende zijn
Bereid je voor op een nieuwe ervaring

(974 stemmen)

Waarom een site specifiek voor lesbiennes?

Simpelweg omdat het makkelijker is hier een date te vinden, wetende dat de ander ook serieus op zoek is naar iets meer dan alleen vlug contact of gewoon eens een keer iets anders wil.

Overigens zijn er ook sites zoals BiLove die zeer open staat voor vrouwen die nog zoekende zijn wat betreft hun seksualiteit, maar het liever niet aan de grote klok hangen, wat natuurlijk wel gebeurd als je apps zoals Tinder gebruikt.

Zijn deze sites veilig?

Ja hoor, al deze sites hebben een uitstekende beveiliging van je persoonsgegevens. Daarnaast controleren ze nieuwe inschrijvingen handmatig zodat er geen nepprofielen lid kunnen worden. Desalniettemin moet je natuurlijk altijd voorzichtig blijven als je met iemand afspreekt die je op het internet ontmoet hebt. Voor je eerste date raden we dan ook aan om ergens af te spreken waar andere mensen aanwezig zijn zoals een café of restaurant.

Wat is een goede Lesbische Dating App?

Parship heeft een geweldige app, in principe is het dezelfde app als voor hetero's, echter kan je je interesses aanpassen zodat je alleen zichtbaar bent voor lesbiennes en eventueel biseksuelen. Daarnaast heeft Lexa ook een goede app die proberen waard is. Beide zijn verkrijgbaar voor zowel Apple als Android.

Zijn deze sites open voor iedereen in de LGBT community?

Ja, zolang je maar een vrouw bent die naar een andere vrouw op zoek is. Wel is het gebruikelijk op de meeste sites dat vrouwen die transgender zijn zich ook op die manier profileren.